Τέθηκε υπό έλεγχο η Πυρκαγιά στον Υψωνα που προκλήθηκε από σκουπίδια

Τέθηκε υπό έλεγχο η Πυρκαγιά στον Υψωνα που προκλήθηκε από σκουπίδια

Η πυρκαγιά στην περιοχή Ύψωνα (Άγιος Συλά ) της επαρχίας Λεμεσού τέθηκε υπό έλεγχο αφού κατέκαψε περίπου 25 εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση παρά την βιομηχανική `Υψωνα.

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης για ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν από την Πυροσβεστική, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από σκουπίδια που απορρίπτονται από πολίτες και από βιομηχανίες της περιοχής σε όχθες παρακείμενου ποταμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Συνεχίζονται οι επαφές για τα ΜΟΕ - «Όχι» Ερχιουρμάν στην πρόταση Γκουτέρες

Κυβέρνηση: Συνεχίζονται οι επαφές για τα ΜΟΕ - «Όχι» Ερχιουρμάν στην πρόταση Γκουτέρες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαβουλεύσεις για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και τη διάνοιξη οδοφραγμάτων, ανέφερε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE