ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΜΕΝΕΟΥ: Προκαλούν εντύπωση οι προτιμήσεις του δράστη που έκλεψε και γάντια τερματοφυλάκων

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΜΕΝΕΟΥ: Προκαλούν εντύπωση οι προτιμήσεις του δράστη που έκλεψε και γάντια τερματοφυλάκων

Με κοινά αθλητικά παπούτσια πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας την Πέμπτη (15/09).

Αιτία ασφαλώς η διάρρηξη στην κτηριακή εγκατάσταση του συλλόγου στο προπονητήριο στο Μενεού, απ΄ όπου ο δράστης έκλεψε 40 ζευγάρια παπούτσια, αλλά και τα γάντια των τερματοφυλάκων.

Αν και αυτή η εξέλιξη μεταίωσε τα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε με τους ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται φορώντας υποδήματα γυμναστικής (trainers).

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, φαίνεται πως ο δράστης εισήλθε στα αποδυτήρια από το παράθυρο τουαλέτας.

Πάντως προκαλούν έκπληξη οι προτιμήσεις του διαρρήκτη, καθώς δεν είναι και τόσο εύκολο να «εξαργυρωθεί» η «μπάζα».

ΜακΦαν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE