Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη παιδική πάνα διεκδικεί η Λεμεσός

Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη παιδική πάνα διεκδικεί η Λεμεσός

Ένα νέο Ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί την Κυριακή 18/9 η Λεμεσός, καθώς θα επιχειρηθεί η κατάρριψη του ρεκόρ για τη μεγαλύτερη παιδική πάνα στον κόσμο, από διαδικτυακό κατάστημα για παιδικές πάνες.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, στόχος είναι ο συνδυασμός της πρωτοτυπίας και της φιλανθρωπίας, καθότι πρωταρχικός σκοπός είναι η στήριξη πολιτών που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές ανάγκες των παιδιών τους. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν (σε παιδικά προϊόντα), στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού. 
 
Η όλη προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, στο Παραθαλάσσιο Πολυλειτουργικό Πάρκο της Επίχωσης, με τους διοργανωτές να ευελπιστούν ότι θα ξεπεράσουν το μέγεθος της παιδικής πάνας που κατασκευάστηκε το 2007 στη Γερμανία και που είχε μήκος 3,1 μέτρα και πλάτος 2,5 μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2026, στη Λευκωσία η συνάντηση του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου  ηγέτη στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Khassim Diagne, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE