Το τραγούδι «Dance Floor» με τον Γ.Μιχαηλίδη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Junior Eurovision 2016

Το τραγούδι «Dance Floor» με τον Γ.Μιχαηλίδη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Junior Eurovision 2016

Το τραγούδι «Dance Floor» με ερμηνευτή τον Γιώργο Μιχαηλίδη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο «Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2016», σύμφωνα με ανακοίνωση του ΡΙΚ.

Όπως αναφέρεται, σήμερα διεξήχθη, στο Ραδιοθάλαμο 2 του ΡΙΚ, ο διαγωνισμός για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο «Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2016», που προκήρυξε το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Για τον πιο πάνω διαγωνισμό υποβλήθηκαν επτά (7) συμμετοχές. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν παιδιά ηλικίας από 9 μέχρι 14 χρόνων.

Η πενταμελής Κριτική Επιτροπή που όρισε το ΡΙΚ και την οποία αποτελούσαν οι Σαλώμη Χατζηνεοφύτου, Λία Κάσιου, Σπύρος Σπύρου, Φλωρέντιος Τσούκκας και Στέφανος Χαραλάμπους, άκουσε και τις επτά (7) συμμετοχές και επέλεξε το τραγούδι «Dance Floor» με ερμηνευτή τον Γιώργο Μιχαηλίδη για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο «Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2016».

Ο «Διαγωνισμός Τραγουδιού Junior Eurovision 2016», που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (EBU) θα διεξαχθεί στη Μάλτα στις 20 Νοεμβρίου, 2016.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE