Το τραγούδι «Dance Floor» με τον Γ.Μιχαηλίδη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Junior Eurovision 2016

Το τραγούδι «Dance Floor» με τον Γ.Μιχαηλίδη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Junior Eurovision 2016

Το τραγούδι «Dance Floor» με ερμηνευτή τον Γιώργο Μιχαηλίδη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο «Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2016», σύμφωνα με ανακοίνωση του ΡΙΚ.

Όπως αναφέρεται, σήμερα διεξήχθη, στο Ραδιοθάλαμο 2 του ΡΙΚ, ο διαγωνισμός για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο «Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2016», που προκήρυξε το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Για τον πιο πάνω διαγωνισμό υποβλήθηκαν επτά (7) συμμετοχές. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν παιδιά ηλικίας από 9 μέχρι 14 χρόνων.

Η πενταμελής Κριτική Επιτροπή που όρισε το ΡΙΚ και την οποία αποτελούσαν οι Σαλώμη Χατζηνεοφύτου, Λία Κάσιου, Σπύρος Σπύρου, Φλωρέντιος Τσούκκας και Στέφανος Χαραλάμπους, άκουσε και τις επτά (7) συμμετοχές και επέλεξε το τραγούδι «Dance Floor» με ερμηνευτή τον Γιώργο Μιχαηλίδη για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο «Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2016».

Ο «Διαγωνισμός Τραγουδιού Junior Eurovision 2016», που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (EBU) θα διεξαχθεί στη Μάλτα στις 20 Νοεμβρίου, 2016.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE