ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε παιδοψυχολόγο ο 14χρονος που έδειρε 12χρονο συμμαθητή του - Με σοβαρά οικογενειακά προβλήματα ο «δράστης»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε παιδοψυχολόγο ο 14χρονος που έδειρε 12χρονο συμμαθητή του - Με σοβαρά οικογενειακά προβλήματα ο «δράστης»

Νομικά προτίθεται να κινηθεί ο πατέρας του 12χρονου μαθητή που δέχθηκε bullying από μεγαλύτερο συμμαθητή του.

Παιδοψυχολόγος θα εξετάσει, μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, τον «δράστη» του αιματηρού επεισοδίου που εκτυλίχθηκε σε γυμνάσιο της Λεμεσού με θύμα 12χρονο αγόρι της πρώτης τάξης, σύμφωνα με τον «Πολίτη».

Πρόκειται για έναν 14χρονο μαθητή του ίδιου σχολείου με σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, ο οποίος πριν από μια εβδομάδα, λίγες μέρες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, πρωτοστάτησε τον ξυλοδαρμό 12χρονου, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο με κακώσεις στο κεφάλι, τον αυχένα και το πηγούνι από μπουνιές.  

Διαβάστε επίσης:  ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελία πατέρα «Έστειλαν το παιδί μου στο Νοσοκομείο – Στο σχολείο έχουν διάολο-εβδομάδα»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πρωτοφανές περιστατικό! Μαθητής κτύπησε συμμαθητή του στο κεφάλι γιατί δεν του έκανε πάσα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE