Δύο συλλήψεις οπαδών μετά την λήξη του αγώνα Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Δύο συλλήψεις οπαδών μετά την λήξη του αγώνα Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Δύο νεαροί από τη Λευκωσία συνελήφθηκαν το βράδυ της Τετάρτης(21/9) από την Αστυνομία για δημόσια εξύβριση αστυνομικού, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ανόρθωσης – ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Τετάρτης (21/9) κατά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ανόρθωση -  ΑΠΟΕΛ που έγινε στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, ένας νεαρός οπαδός από τη Λευκωσία εξύβρισε φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και όταν αστυνομικός της ΜΜΑΔ πήγε κοντά στη σκηνή για να δει τι συμβαίνει, ο νεαρός τον έσπρωξε.
 
Ο νεαρός αντιστάθηκε στον αστυνομικό για να αποφύγει τη σύλληψη και ο δεύτερος νεαρός επίσης από τη Λευκωσία μπήκε στη μέση προκειμένου να υποστηρίξει τον πρώτο, βρίζοντας ταυτόχρονα τους αστυνομικούς.
 
Οι δύο νεαροί συνελήφθηκαν από την Αστυνομία και την Πέμπτη (22/9) θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας προκειμένου να καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE