Ο Γιάννης Καρεκλάς πάλι στις επάλξεις – Θα παρουσιάζει εκπομπή, ενώ θα αναλάβει πόστο στο δελτίο ειδήσεων

Ο Γιάννης Καρεκλάς πάλι στις επάλξεις – Θα παρουσιάζει εκπομπή, ενώ θα αναλάβει πόστο στο δελτίο ειδήσεων

Δεν έμελλε να μείνει για πολύ σε αδράνεια ο Γιάννης Καρεκλάς μετά την αφυπηρέτησή του από το ΡΙΚ, όπου κατείχε τη θέση του Διευθυντή Εισήσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από επαφές που είχε με ανώτερα στελέχη του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», κατέληξε σε συμφωνία για να παρουσιάζει πολιτική εκπομπή.

Ο Καρεκλάς αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα και στο δελτίο ειδήσεων.

Όπως φαίνεται, δεν μπορούσε να μείνει για αρκετό καιρό αδρανής.

Σ΄ αυτό το σημείο να θυμίσουμε τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας στις αρχές του 2016 και οι οποίες τον ήθελαν να ενδιαφέρεται για τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE