Τραγωδία στην Εθνική Φρουρά: Εντοπίστηκε νεκρός στρατιώτης
Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρμόδιες Αρχές, σήμερα το πρωί, σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς στην επαρχία Λευκωσίας, όταν εντοπίστηκε νεκρός ένας στρατιώτης.

Μετά την επίθεση, ο 17χρονος με όση δύναμη και κουράγιο του απέμεινε, κατάφερε να κάνει κουπί μέχρι την ακτή ενώ κουνούσε τα χέρια του για να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων στην παραλία.
Λουόμενοι αλλά και ένας νοσηλευτής έσπευσαν να τον βοηθήσουν, χρησιμοποιώντας ένα σχοινί για να σώσουν τη ζωή του.

Ένας σέρφερ, αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, είπε στην εφημερίδα «The Australian» ότι είδε λευκό καρχαρία πάνω στο πόδι του 17χρονου:

«Είδα το πτερύγιο του και να χτυπάει την ουρά γύρω-γύρω» δήλωσε σοκαρισμένος.
Πλέον, ο 17χρονος Alien αναρρώνει στο νοσοκομείο Lismore, στο New South Wales, ενώ παρά τους τραυματισμούς του είναι σε καλή κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




