Αναμένεται εκρηκτικό κλίμα στην Επιτροπή Ελέγχου – Θα δώσει εξηγήσεις ο Τσαγκάρης για μετακινήσεις λειτουργών και Πούφο

Αναμένεται εκρηκτικό κλίμα στην Επιτροπή Ελέγχου – Θα δώσει εξηγήσεις ο Τσαγκάρης για μετακινήσεις λειτουργών και Πούφο

Στην Επιτροπή Ελέγχου και όχι Θεσμών θα συζητηθούν την Πέμπτη (29/9) θέματα που αφορούν το Τμήμα Φορολογίας μετά από θέμα που ενέγραψαν οι βουλευτές Γιώργος Περδίκης και Πάυλος Μυλωνάς.

Συγκεκριμένα, στην Επιτροπή θα κληθεί ο Έφορος Φορολογίας  Γιάννης Τσαγκάρης ο οποίος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν το τμήμα Φορολογίας και τα οποία το ThemaOnline έχει θέσει με διάφορα του δημοσιεύματα.

Επιπλέον, αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και το θέμα του πρώην Διευθυντή του ΤΕΠ, Γιώργου Πούφου. Όπως είχε αποκαλύψει, επίσης, η ιστοσελίδα μας, η ΜΟΚΑΣ έκανε έρευνα για 800.000 ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμούς του σε Ελλάδα και Uniastrum. 

Τα θέματα αυτά αφορούν περίεργες μετακινήσεις λειτουργών του Φόρου Εισοδήματος, την Λίστα Λανγκάρντ, τις εκροές καταθέσεων του 2013 και την φοροδιαφυγή.

Η Επιτροπή αναμένεται ότι θα γίνει μέσα σε εκρηκτικό κλίμα, καθώς βουλευτές της αντιπολίτευσης θα ζητήσουν συγκεκριμένες απαντήσεις σε πραγματικά καυτά ερωτήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

«Ξεγελάσαμε την Τρόικα για το φορολογικό» – Άθικτες λίστες και περίεργες μετακινήσεις λειτουργών​

Ερώτηση Μυλωνά σε Xάρη Γεωργιάδη: «Κύριε υπουργέ, γιατί μετακινούνται ανώτεροι λειτουργοί του τμήματος φορολογίας;» - Επιβεβαίωση ThemaOnline

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ύποπτες διαδρομές 800.000 ευρώ σε λογαριασμό πρώην αξιωματούχου – Από Ελλάδα στην UNIASTRUM – Ήξερε η Χρυστάλλα!

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE