Θα δημιουργηθούν 1000 νέες θέσεις εργασίας! Κατατέθηκε ο θεμέλιος λίθος της μαρίνας Αγίας Νάπας

Θα δημιουργηθούν 1000 νέες θέσεις εργασίας! Κατατέθηκε ο θεμέλιος λίθος της μαρίνας Αγίας Νάπας

Τα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη από τη μαρίνα της Αγίας Νάπας θα είναι μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα, και συνοψίζονται στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την εισροή άμεσων και έμμεσων εσόδων προς το κράτος και την προσέλκυση επιπρόσθετου, ποιοτικού τουριστικού ρεύματος, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός μιλούσε κατά τη διάρκεια της τελετής κατάθεσης του θεμέλιου λίθου της μαρίνας Αγίας Νάπας, έργο που ανέλαβε η εταιρεία M.M.Makronisos Marina Ltd, μέτοχοι της οποίας είναι η Gemini Real Estates Ltd του Αιγύπτιου επενδυτή Naguib Sawiris και ο κυπριακών συμφερόντων όμιλος εταιρειών Caramondani Group.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.