Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

«Εκτιμούμε την εταιρική μας σχέση με την Κυπριακή Δημοκρατία για την ενίσχυση της οποίας εργαστήκαμε τα τελευταία χρόνια», γράφει στην επιστολή του ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.
Μαζί, προσθέτει, «έχουμε διευρύνει τις προσπάθειές μας για να προωθήσουμε τη σταθερότητα και να καταπολεμήσουμε την τρομοκρατία στην περιοχή».
Έχουμε δημιουργήσει, σημειώνει, «μεγαλύτερες ευκαιρίες για την περιφερειακή οικονομική ολοκλήρωση και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί σας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων στους τομείς της ασφάλειας, του εμπορίου και των επενδύσεων».
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει αναφέροντας ότι «με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να επιδοκιμάσω τη σημαντική πρόοδο που γίνεται προς την επίτευξη μιας δίκαιης και διαρκούς λύσης για επανένωση της νήσου σε διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία».
Μιας λύσης, προσθέτει, «που θα δημιουργήσει μεγάλες προοπτικές για περιφερειακή συνεργασία και θα προσφέρει σε όλους τους Κύπριους ένα λαμπρότερο μέλλον».
«Παραμένουμε βαθιά δεσμευμένοι για τη στήριξη των προσπαθειών σας και πιστεύουμε ότι μια λύση είναι εφικτή», αναφέρει ο Μπαράκ Ομπάμα στην επιστολή του.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




