ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επαγγελματίες οπλίτες: Τους βγήκε η ψυχή μέχρι να υπογράψουν – Άρχισε η διαδικασία

Επαγγελματίες οπλίτες: Τους βγήκε η ψυχή μέχρι να υπογράψουν – Άρχισε η διαδικασία

Τις πρώτες τους συμβάσεις υπέγραψαν επαγγελματίες οπλίτες που θα στελεχώσουν την Εθνική Φρουρά.

Συγκεκριμένα, οι υπογραφές των συμβάσεων άρχισαν με αλφαβητική σειρά από την Δευτέρα (3/10) και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη (5/10).

Οι επαγγελματίες οπλίτες παρουσιάζονται από το πρωί στο στρατόπεδο του ΒΜΗ στην Παλλουριώτισσα, οι οποίοι λαμβάνουν αριθμό προτεραιότητας και αναμένουν την σειρά τους ώστε να παραδώσουν τα σχετικά έγγραφα που τους έχουν ζητηθεί.

Λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτεί η υπογραφή των συμβάσεων παρατηρείται ταλαιπωρία καθότι, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε άτομα που παρουσιάστηκαν από τις 8:00 το πρωί στο στρατόπεδο δεν είχαν υπογράψει μέχρι και τις 11:30.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη σύμβαση θα είναι διάρκειας ενός έτους, με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα εννέα χρόνια με συμβόλαια τριετούς διάρκειας.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Α. Νεοφύτου: «Δεν θα καταταχθούν οι 3.000 επαγγελματίες στρατιώτες εάν...» – VIDEO

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top