Φρικιαστικό! Η ηθοποιός έχασε το μισό της δάχτυλο στα ανοικτά της Τουρκίας!

Φρικιαστικό! Η ηθοποιός έχασε το μισό της δάχτυλο στα ανοικτά της Τουρκίας!

Το σχοινί από την άγκυρα του σκάφους μπλέχτηκε στο χέρι της, το έκοψε και το μισό της δάχτυλο έπεσε στην θάλασσα...

Ο λόγος για την Lindsay Lohan η οποία μάλιστα πόσταρε στα social media και την σχετική φωτογραφία από το ατύχημά της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Lohan βρισκόταν  ανοικτά της Τουρκίας, προσπάθησε να σηκώσει την άγκυρα του σκάφους, όμως το σχοινί μπλέχτηκε γύρω από το δάχτυλο του χεριού της.

«Σχεδόν έχασα το δάχτυλό μου από την άγκυρα. Έχασα το μισό, αλλά, ευτυχώς, βρήκαμε το κομμάτι. Έκανα εγχείρηση για να το φτιάξω… Πονάει τόσο πολύ!», έγραψε η 30χρονη ηθοποιός.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE