ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή απο την θάλασσα - Βρέθηκε να επιπλέει μπρούμυτα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή απο την θάλασσα - Βρέθηκε να επιπλέει μπρούμυτα

Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (06/10) στην θαλάσσια περιοχή «Αρμονία» στην λεωφόρο Γεωργίου του Α’ στην Γερμασόγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ατυχή γυναίκα βρέθηκε να επιπλέει μπρούμυτα. Αμέσως άλλοι λουόμενοι την έβγαλαν στην στεριά οπού τις πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Στην σκηνή κλήθηκε άμεσα και ασθενοφόρο και μετέφερε την 80χρονη γυναίκα στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Να σημειώσουμε πως η γυναίκα δεν έφερε οποιεσδήποτε κακώσεις ενώ δεν υπάρχει υπόνοια για εγκληματική ενέργεια.

Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορούς της έτσι ώστε να διαφανούν τα αίτια θανάτου της.

Πρόκειται για 80χρονη γυναίκα από την Ρωσία η οποία έκανε διακοπές στην χώρα μας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE