Δείτε τι φόρεσε η ομάδα της Αριστοτέλους στην παρουσίαση του Alpha!

Δείτε τι φόρεσε η ομάδα της Αριστοτέλους στην παρουσίαση του Alpha!

Το γεγονός ότι έβαλε πέδιλο η παρουσιάστρια σε κάποιους ίσως δεν αρέσει...

Την Πέμπτη το βράδυ (6/10) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος του Alpha Κύπρου και δεν θα μπορούσε να λείπει η ομάδα του «Με αγάπη Χριστιάνα». 

Η παρουσιάστρια επέλεξε να βάλει ένα μαύρο φόρεμα με χρυσά σανδάλια, ενώ η ομάδα της εμφανίστηκε με αμπιγιέ παρουσιαστικό. Ο Χάρης Παπαθεοχάρους έσκασε μύτη με καρο κουστούμι και πράσινα παπούτσια, ενώ η Κάλια Ελευθερίου εμφανίστηκε με ένα maxi silver φόρεμα.

 

Το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο θα σχολιαστεί και πάλιν η ενδυματολογική επιλογή της Χριστιάνας Αριστοτέλους από την εκπομπή του Alpha Ελλάδος «Ξαναδέστε τους». 

Διαβάστε επίσης: Την «έθαψαν» την Αριστοτέλους! Την αποκάλεσαν κλώνο της Μπεκατώρου!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!