ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Προσπάθησαν να διαρρήξουν την ΣΠΕ Λευκωσίας με την μέθοδο του ριφιφί

ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Προσπάθησαν να διαρρήξουν την ΣΠΕ Λευκωσίας με την μέθοδο του ριφιφί

Άγνωστοι έβαλαν στόχο να διαρρήξουν την ΣΠΕ Λευκωσίας τρυπώντας τον εφαπτόμενο τοίχο καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από ιδιοκτήτη καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών, που βρίσκεται στο Άγιο Δομέτιο, ότι μεταξύ της Κυριακής (16/10) και το πρωί της Δευτέρας (17/10) άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημα του και έκλεψαν διάφορα ηλεκτρονικά είδη άξιας 3,000 ευρώ.

Από τις επιτόπιες εξετάσεις των μελών του ΤΑΕ Λευκωσίας, διαπιστώθηκε πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο στο κατάστημα, παραβιάζοντας το παράθυρο που βρίσκεται στο μεσοπάτωμα του καταστήματος.

Όπως μας αναφέρθηκε από τις περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε πως οι δράστες με την χρήση αιχμηρού αντικείμενου αποπειράθηκαν να τρυπήσουν τον εφαπτόμενο τοίχο του καταστήματος για να εισέλθουν στην ΣΠΕ Λευκωσίας που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Οι δράστες μετά από προσπάθειες δεν κατάφεραν να ανοίξουν την τρύπα στον εφαπτόμενο τοίχο και τράπηκαν σε φυγή.

Το ΤΑΕ Λευκωσία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE