Έξαλλος ο Θεμιστοκλέους με την υποστήριξη ΔΗΣΥ σε Γαλανό: «Ακόμα λίγο θα υποστηρίζουμε ανθρώπους με γεροντική άνοια»

Έξαλλος ο Θεμιστοκλέους με την υποστήριξη ΔΗΣΥ σε Γαλανό: «Ακόμα λίγο θα υποστηρίζουμε ανθρώπους με γεροντική άνοια»

Την σφοδρή αντίθεση του εξέφρασε για άλλη μια φορά, ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Λεμεσού, Αντρέας Θεμιστοκλέους, ως προς την υποστήριξη του κόμματος του στον Αλέξη Γαλανό.

Ο κ. Γαλανός ανακοίνωσε την Δευτέρα (17/10) ότι θα επαναδιεκδικήσει τελικά για 3η φορά την δημαρχία Αμμοχώστου με τον ΔΗΣΥ να το στηρίζει.

Σε μια χλευαστική ανάρτηση του, ο κ. Θεμιστοκλέους, εξαπολύει τα πυρά του στην ηγεσία του ΔΗΣΥ γράφοντας:

«Η υποστήριξη από τον ΔΗ.ΣΥ του Αλέξη Γαλανού είναι μια απόφαση που επιβεβαιώνει στην πράξη την πίστη της παράταξης μας στον εκσυγχρονισμό, την ανανέωση, τον εξευρωπαϊσμό και την καλλιέργεια κουλτούρας του νέου, του φρέσκου, του καινούργιου και όχι της αράχνης, της σάχλας, της μούχλας, της ναφθαλίνης και του πολιτικού κοιμητηρίου.

Ακόμα λίγο θα υποστηρίζουμε ανθρώπους με γεροντική άνοια, ορούς και σύρματα στα κορμιά τους, 5-6 νοσοκόμους ξωπίσω τους που θα κουβαλούν κάσιες από ενέσεις, πάννες και χάπια, που θα τρέμουν τα χέρια τους, θα τους πέφτουν οι μασέλες, θα τρέχουν τα σάλια τους, θα κωλοσύρνονται με βασταρκές και θα ατενίζουν το άπειρο με το βλέμμα μιας κουρασμένης και γερασμένης αγελάδας!

Για όλα αυτά, εκείνα και τ' άλλα θα τα πούμε στην ώρα τους!

Υ.Γ

Ελπίζω να μην με αναγκάσει κανένας να ξεσπάσω πριν από τις εκλογές!» 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE