Πριν έξι μήνες έριξαν χειροβομβίδα στην οικία του κοινοτάρχη Π. Δευτεράς – Συνέλαβαν 38χρονο τώρα!

Πριν έξι μήνες έριξαν χειροβομβίδα στην οικία του κοινοτάρχη Π. Δευτεράς – Συνέλαβαν 38χρονο τώρα!

Συνελήφθη 38χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ύποπτος για την ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας στην οικία του κοινοτάρχη Π.Δευτεράς.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από εντατικές έρευνες έξι μηνών,  η Αστυνομία οδηγήθηκε σε 38χρονο άντρα κάτοικο της Επαρχίας Λευκωσίας ο οποίος φέρεται να είναι ύποπτος για την ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας στο μπαλκόνι του κοινοτάρχη Πάνω Δευτεράς στις 4 Απριλίου, η οποία δεν εξερράγη.

Από τις έρευνες στην σκηνή αλλά και στην χειροβομβίδα, η Αστυνομία εντόπισε γενετικό υλικό και τα αποτυπώματα του δράστη.

Την Τρίτη (25/10) συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 38χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και ρίψης χειροβομβίδας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE