Μόνιμος κάτοικος Αθηνών ο Φώτος Πιττάτζιης! Με τι ασχολείται;

Μόνιμος κάτοικος Αθηνών ο Φώτος Πιττάτζιης! Με τι ασχολείται;

Εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο έχει μετακομίσει στην Ελλάδα, για να βρίσκεται κοντά στην σύζυγό του, Νικολέττα Καρρά...

«Ο σύζυγός μου μετακόμισε στην Ελλάδα από την Κύπρο για να είμαστε μαζί», είχε εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη όλο χαρά η πανέμορφη σύζυγός του δικηγόρου, Νικολέτα Καρρά. 

Ο Φώτος Πιττάτζης δραστηριοποιείτο επαγγελματικά στην Κύπρο,  όπου και χρειαζόταν να ταξιδεύει τακτικά και η ηθοποιός. Αλλά αυτό έκανε πολύ δύσκολη την καθημερινότητά τους.

«Ο Φώτος έχει έρθει από τον Οκτώβρη και έχει ανοίξει δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Είναι ούτως ή άλλως ένας άνθρωπος που έχει ταλέντο, είναι πρωτοπόρος και εγώ είμαι πολύ περήφανη για εκείνον», είπε χαρακτηριστικά η Νικολλέτα μιλώντας στην Tatiana Live, τον περασμένο Απρίλη. 

Πλέον οι δύο τους περνούν υπέροχα στο σπίτι τους στην Αθήνα και οι δουλειές του Κύπριου δικηγόρου πάνε από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα ουκ ολίες φορές ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε δημόσιες εμφανίσεις, κυρίως σε θεατρικές πρεμιέρες. 

Διαβάστε επίσης: Φώτος Πιττάτζης: O επιτυχημένος Κύπριος δικηγόρος που κατακτά τον κόσμο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα είπε με τον CEO της Chevron ο ΠτΔ - Στο κάδρο η αξιοποίηση του «Αφροδίτη»

Τα είπε με τον CEO της Chevron ο ΠτΔ - Στο κάδρο η αξιοποίηση του «Αφροδίτη»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε, το πρωί της Δευτέρας, 07 Απριλίου 2025, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Chevron κ. Mike Wirth και τον Πρόεδρο Διεθνούς Έρευνας και Παραγωγής κ. Clay Neff.