ΛΕΜΕΣΟΣ: Mεθυσμένος οδηγός, προσπέρασε αστυνομικούς με κόκκινο, αρνήθηκε να σταματήσει και προκάλεσε τροχαίο!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Mεθυσμένος οδηγός, προσπέρασε αστυνομικούς με κόκκινο, αρνήθηκε να σταματήσει και προκάλεσε τροχαίο!

Δημόσιος κίνδυνος ηλικίας 35 ετών τα έκανε όλα στη παρουσία μάλιστα αστυνομικών!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σε τροχαία σύγκρουση, μετά από διάπραξη τροχαίων και άλλων παραβάσεων, ενεπλάκη 35χρονος, ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, στη Λεμεσό.

Ήταν γύρω στη 1:00 π.μ. της Τρίτης 1/11, όταν μέλη μηχανοκίνητου περιπόλου της Αστυνομίας, που βρίσκονταν σε αναμονή, σε φώτα τροχαίας, στη Λεμεσό, είδαν να περνάει από δίπλα τους και να παραβιάζει τον κόκκινο σηματοδότη, ένα αυτοκίνητο. Τα μέλη της Αστυνομίας, με τη χρήση της μικροφωνικής του περιπολικού, κάλεσαν τον οδηγό να σταματήσει, χωρίς αυτός να το πράξει.

Το άγνωστο όχημα, συνέχισε την πορεία του στους δρόμους της πόλης και σε κάποιο σημείο της λεωφόρου Μακαρίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κινήθηκε αριστερότερα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου και ακινητοποιήθηκε.

Τα μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου διαπίστωσαν ότι οδηγός του οχήματος, ήταν 35χρονος. Αφού διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος, δεν είχε τραυματιστεί από τη σύγκρουση, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με χαμηλότερη τελική ένδειξη 63μg% αντί 22μg%.

Ακολούθως ο 35χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE