LIFESTYLE

Ποιας Κύπριας παρουσιάστριας η «Πρίμα Μπαλαρίνα» μαμά της είπε ότι δεν κανει για μπαλέτο!

Ποιας Κύπριας παρουσιάστριας η «Πρίμα Μπαλαρίνα» μαμά της είπε ότι δεν κανει για μπαλέτο!

Φυσικά αυτό δεν την εμπόδισε να ανέβει στη σκηνή, αφού τα φώτα, τα μικρόφωνα και το τραγούδι την τραβούσαν σαν μαγνήτης...

Η Τζώρτζια Παναγή εγκατέλειψε την Λευκωσία και πλέον μένει σε ένα διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους. Την έχει γνωρίσει το ελληνικό κοινό, αφού καθημερινά τους καλησπερίζει μαζί με την παρέα του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Ξαναδέστε Τους».

Η μητέρα της είναι Βουλγάρα και ο πατέρας της Κύπριος. Έχει σπουδάσει Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και Δημοσιογραφία σε ιδιωτικό κολέγιο. Στα 17 της πήρε μέρος σε μουσικό talent show της Κύπρου και το 2014 προσπάθησε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην junion Eurovision, αλλά τελικά δεν πήρε το «πράσινο φως» από τις ψήφους του κοινού.

Από τότε αφοσιώθηκε εξ ολοκλήρου στην παρουσίαση και, για του λόγου το αληθές, τα τελευταία 8 χρόνια είναι από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες στη Μεγαλόνησο, αφού -αν και μικρή σε ηλικία- έχει παρουσιάσει από τηλεπαιχνίδια μέχρι, αθλητικές εκπομπές και talk show.

H ίδια μιλώντας στην εφημερίδα Αγορά αποκαλύπτει γιατί δεν ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της.

«Η μητέρα μου ήταν επίσης καθηγήτρια κλασικού ρωσικού μπαλέτου και μου είπε από πολύ μικρή ηλικία ότι εγώ δεν έκανα για μπαλέτο. Δεν είχα τον σωματότυπο, ούτε τελικά τη διάθεση να ασχοληθώ μαζί του, αν και κάποια στιγμή έκανα κάποια μαθήματα.. Από μικρή, πάντως, με τραβούσε η σκηνή τα φώτα και τα μικρόφωνα. Είχα ταλέντο στο τραγούδι και ήμουν συνέχεια σε παιδικές παραστάσεις, γιατί το αγαπούσα πολύ το τραγούδι. Δεν μπορούσα ποτέ να με φανταστώ πίσω από ένα γραφείο», λέει η ίδια.



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Τον «έκαψε» μαρτυρία - Χειροπέδες σε 24χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό

Πώς οι πτήσεις προκαλούν φούσκωμα - Τι μπορούμε να κάνουμε για να το αποφύγουμε

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Οι πυρκαγιές αποτελούν κάθε καλοκαίρι ένα καταστροφικό φαινόμενο που πλήττει την Κύπρο ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top