Το μήνυμα πράκτορα του ΟΠΑΠ για το ΤΖΟΚΕΡ που έριξε το διαδίκτυο

Το μήνυμα πράκτορα του ΟΠΑΠ για το ΤΖΟΚΕΡ που έριξε το διαδίκτυο

Έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους παίκτες για την προηγούμενη κλήρωση του τζακ-ποτ στο Τζόκερ.

Συγκεκριμένα, στην Επανομή Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου χρησιμοποίησε την φαντασία του και έγραψε έξω από το κατάστημα του μία ανακοίνωση καλώντας του παίκτες να δοκιμάσουν την τύχη τους προκειμένου να απαλλαχθούν από συγκεκριμένα... προβλήματα που τους βασανίζουν.

Ο ιδιοκτήτης στην ανακοίνωση του κάνει ειδική αναφορά στις συζύγους, τα χρέη της εφορίας, στα πολυτελή αυτοκίνητα και φυσικά στο... iphone7.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

Από CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE