ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Άγριο ξύλο και πάλι στην Α' Τεχνική Σχολή Λεμεσού! Πατέρας μαθητή έδειρε καθηγητή θρησκευτικών και ο γιός του τον μισό καθηγητικό σύλλογο

Άγριο ξύλο και πάλι στην Α' Τεχνική Σχολή Λεμεσού! Πατέρας μαθητή έδειρε καθηγητή θρησκευτικών και ο γιός του τον μισό καθηγητικό σύλλογο

Η Ά Τεχνική σχολή στη Λεμεσό έγινε γνωστή ανά το Παγκύπριο μετά το πασίγνωστο περιστατικό βίας μεταξύ των μαθητριών.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Έλα που όμως τα περιστατικά βίας στο εν λόγω σχολείο και όχι μόνο δεν έχουν τελειωμό. Όπως είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα μας ToΤhemaOnline την Παρασκευή 4/11, μαθητής μέσης εκπαίδευσης παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό και του επιβλήθηκε αποβολή λόγω παραπτώματος.

Ο πατέρας του μαθητή, με το άκουσμα της απόφασης από τον σύλλογο καθηγητών, φανερά εκνευρισμένος άρχιζε να σπάζει ότι έβρισκε μπροστά του.

Στην συνέχεια επιτέθηκε στον καθηγητή θρησκευτικών μέλος του πειθαρχικού χτυπώντας τον με τον γιό του να μπαίνει στον καβγά προς συμπαράσταση του πατέρα του αρχίζοντας και αυτός με την σειρά του να κτυπά μέλη του πειθαρχικού.

Νέο περιστατικό βίας ταρακουνά το Υπουργείο Παιδείας - Πατέρας μαθητή έσπασε στο ξύλο καθηγητή στη Λεμεσό

Η απίστευτη αυτή ιστορία δεν βγήκε προς τα έξω, ούτε έγινε καταγγελία στην αστυνομία καθώς η διεύθυνση του σχολείου δεν ήθελε να διασυρθεί η φήμη της Τεχνικής ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», το εν λόγω περιστατικό βίας συνέβη και πάλι στην Ά Τεχνική Σχολή Λεμεσού, γεγονός που πραγματικά δημιουργεί τεράστια ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει πλέον ο ίδιος ο Υπουργός Παιδείας κ. Καδής και οι λοιποί αρμόδιοι.

Ας μην ξεχνάμε ότι προσφάτως 16χρονος μαθητής κινδύνεψε να χάσει την ζωή του μετά από μαχαίρωμα που δέχτηκε εν ώρα διαλλείματος.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top