ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 29χρονος βίαζε τις συντρόφους του και τις απειλούσε ότι θα τους κάνει κακό! Νέα καταγγελία στα χέρια της Αστυνομίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: 29χρονος βίαζε τις συντρόφους του και τις απειλούσε ότι θα τους κάνει κακό! Νέα καταγγελία στα χέρια της Αστυνομίας

Άλλη μια καταγγελία εναντίον του 29χρονου Ελλαδίτη έχει στα χέρια της το ΤΑΕ Λεμεσού.

Μεγάλο θράσος φέρεται να είχε ο 29χρονος Ελλαδίτης μόνιμος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε την πρώην σύντροφο του και αφού πρώτα του ζήτησε να διακόψουν.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της εν λόγω υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα βιασμού, απαγωγής, επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης , απειλής βιαιοπραγίας εναντίον 29χρονου Ελλαδίτη κατοίκου Λεμεσού για τα οποία καταγγέλθηκαν από 38χρονη και διαπράχθηκαν τον Μάρτιο του 2016 και στις 24 Οκτωβρίου  2016, προέκυψε νέα μαρτυρία.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατήγγειλε τον Ελλαδίτη πρώην της για βιασμό

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο των εξετάσεων της καταγγελίας της 38χρονης Ινδής, την Κυριακή (06/11) καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από 52χρονη Κύπρια, πως μεταξύ Απριλίου του 2012 και Σεπτεμβρίου του 2013 ενώ αρχικά είχε σεξουαλικές επαφές με τον 29χρονο, στην συνέχεια του ζήτησε να διακόψουν οποιεσδήποτε σχέσεις, πράγμα που ο ίδιος δεν αποδέχθηκε.

Αποτέλεσμα ήταν στο εν λόγω διάστημα υπό το κράτος του φόβου και της απειλής, η 52χρονη να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με τον 29χρονο παρά την θέληση της.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, από την καταγγελία της 52χρονης προκύπτει ότι η ίδια δεχόταν απειλές από τον 29χρονο όπως να μην προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία αφού θα προκαλούσε κακό στην ίδια και στα παιδιά της.

Ο 29χρονος ενώ είχε συλληφθεί και τελούσε υπό κράτηση, βάσει νέου δικαστικού διατάγματος συνελήφθη εκ νέου.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top