Φωνάζουν οι εκπαιδευτικοί - «Καταργούν την γιορτή των ελληνικών γραμμάτων και κρατούν την ονομαστική του Αρχιεπισκόπου»

Φωνάζουν οι εκπαιδευτικοί - «Καταργούν την γιορτή των ελληνικών γραμμάτων και κρατούν την ονομαστική του Αρχιεπισκόπου»

Φανερά ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Δημήτρης Ταλιαδώρος για την κατάργηση της αργίας της εορτής των Τριών Ιεραρχών.

Του Μιχάλη Μενελάου

«Θέλουμε να δούμε τους κανονισμούς για να καταλάβουμε τι ενόχλησε τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Παιδείας για να εισηγούνται την κατάργηση της αργίας των Τριών Ιεραρχών, καθώς είναι μια εορτή των ελληνικών γραμμάτων», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Δημήτρης Ταλιαδώρος σε τηλεφωνική μας επικοινωνία.

Ο κύριος Ταλιαδώρος τόνισε ότι «δεν είναι θέμα της αργίας των εκπαιδευτικών αλλά το ότι έχει να κάνει με τα ελληνικά γράμματα». 

Την ίδια στιγμή που παραμένει ως αργία η ονομαστική εορτή του εκάστοτε Αρχιεπίσκοπου της Κύπρου, είναι ασύλληπτο να καταργείται η αργία των τριών φωστήρων των ελληνικών γραμμάτων. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Καταργείται σχολική αργία - Πρώτη φορά που γίνεται στην ιστορία της Κύπρου!​

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE