Κάποια πρόοδος χωρίς να κλείσει οτιδήποτε στην συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί

Κάποια πρόοδος χωρίς να κλείσει οτιδήποτε στην  συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί

Κάποια πρόοδος σημειώθηκε κατά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, στο Μοντ Πελεράν της Ελβετίας, χωρίς ωστόσο να έχει κλείσει οτιδήποτε, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

`Οπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν εκκρεμότητες από τα τέσσερα κεφάλαια (διακυβέρνηση, ΕΕ, οικονομία, περιουσιακό), που είναι αλληλένδετες με το εδαφικό.

“`Εγινε κάποια πρόοδος χωρίς να κλείσει οτιδήποτε”, σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται πως αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η συζήτηση επί των κριτηρίων του εδαφικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE