ΚΟΣΜΟΣ

Η ομάδα του Τραμπ ζητά διαβαθμίσεις ασφάλειας για τα παιδιά του

Η ομάδα του Τραμπ ζητά διαβαθμίσεις ασφάλειας για τα παιδιά του

Η ομάδα συμβούλων του νεοεκλεγέντος ρεπουμπλικανικού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από τον Λευκό Οίκο να ερευνήσει την πιθανότητα να δοθούν στα παιδιά του ανώτατες διαβαθμίσεις ασφάλειας, σύμφωνα με το κανάλι CBS News, το οποίο επικαλέστηκε ανώνυμες πηγές.

Η κόρη του Τραμπ Ιβάνκα, οι γιοί του Έρικ και Ντόναλντ Τζούνιορ και ο γαμπρός του Τζάρεντ Κούσνερ αποτέλεσαν στενούς συμβούλους του πατέρα τους την προεκλογική περίοδο και είναι μέλη της ομάδας μετάβασής του στην εξουσία, είπε το κανάλι, χωρίς να διευκρινίσει για ποιο από τα παιδιά του ζητήθηκε η ανώτατη διαβάθμιση ασφάλειας.

Στο μεταξύ οι διαδηλώσεις κατά της προεδρικής εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, εισήλθαν στη δεύτερη εβδομάδα των κινητοποιήσεων, με χιλιάδες μαθητές να διαδηλώνουν φωνάζοντας το σύνθημα "Δεν είναι ο πρόεδρος μου," εγκαταλείποντας τις τάξεις τους, σε πολλές αμερικανικές πόλεις.

Η εκπαιδευτική περιφέρεια του Λος Αντζελες εκτιμά ότι 4.000 μαθητές εγκατέλειψαν τις τάξεις τους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά της προεδρικής εκλογής του Τραμπ, ο οποίος έχει εξαγγείλει την απέλαση των παράνομων μεταναστών που ζουν στις ΗΠΑ, αλλά και την κατασκευή τείχους στη συνοριακή γραμμή με το Μεξικό.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top