Τηλεφωνικοί έπαινοι Μπάιτεν σε Αναστασιάδη και Ακιντζί

Τηλεφωνικοί έπαινοι Μπάιτεν σε Αναστασιάδη και Ακιντζί

Στις τηλεφωνικές συνομιλίες την Δευτέρα (14/11) του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, αναφέρεται γραπτή δήλωση εκπροσώπου του Λευκού Οίκου.

Οπως επισημαίνεται, ο Αντιπρόεδρος επαίνεσε τους ηγέτες και τις διαπραγματευτικές ομάδες τους "για τη σκληρή δουλειά τους και την ιστορική πρόοδο που έχουν σημειώσει προς μια διευθέτηση που θα επανενώνει την Κύπρο ως μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία".

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, "οι ηγέτες επαναβεβαίωσαν στον αντιπρόεδρο τη δέσμευσή τους για τη διατήρηση της δυναμικής των συνομιλιών για τη διευθέτηση και προσβλέπουν να σημειωθεί περαιτέρω πρόοδος, όταν οι συνομιλίες επαναληφθούν στην Ελβετία, στις 20 Νοεμβρίου".

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο ο Λετυμπιώτης: Η απάντηση για τον ανακριτή, οι σχέσεις με το ΔΗΚΟ και οι ψίθυροι για ανασχηματισμό

Ξεκαθαρίζει το τοπίο ο Λετυμπιώτης: Η απάντηση για τον ανακριτή, οι σχέσεις με το ΔΗΚΟ και οι ψίθυροι για ανασχηματισμό

Για μια σειρά θεμάτων της επικαιρότητας τοποθετήθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE