Στην Αθήνα ο Πρόεδρος - Ενημερώνει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος - Ενημερώνει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει το πρωί της Τετάρτης 16/11 στην Αθήνα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό της χώρας και την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας.

Η επίσκεψη στην Αθήνα γίνεται ενόψει της επανάληψης των συνομιλιών Αναστασιάδη - Ακιντζί στο Μοντ Πελεράν την Κυριακή.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στις 18:00 το απόγευμα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στις 19:30 θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο.
 
Το βράδυ θα δεχθεί τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.
 
Την Πέμπτη 17/11 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί σε χωριστές συναντήσεις την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, τον Γενικό Γραμματέα του Κ.Κ.Ε., Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Πρόεδρο του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Καμμένο και  τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλειο Λεβέντη.  
 
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.
 
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επιστρέφει στην Κύπρο το απόγευμα της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κοπεγχάγη για να συμμετάσχει στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μεταβαίνει ο ΠτΔ μετά την στρατιωτική παρέλαση

Στην Κοπεγχάγη για να συμμετάσχει στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μεταβαίνει ο ΠτΔ μετά την στρατιωτική παρέλαση

Στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα διεξαχθούν την 1η και τη 2α Οκτωβρίου στην Κοπεγχάγη, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναχωρεί σήμερα για την πρωτεύουσα της Δανίας, μετά την στρατιωτική παρέλαση που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία για την επέτειο της ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας, της οποίας θα δεχθεί τον χαιρετισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE