ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Φωτιά σε εργοστάσιο επίπλων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Φωτιά σε εργοστάσιο επίπλων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρανάλωμα του πυρός έγινε εργοστάσιο στην Κοκκινοτριμιθιά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τοπ δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής την Τετάρτη 16/11 η ώρα 03.10 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εργοστάσιο επίπλων στην βιομηχανική περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς. 

Το εργοστάσιο έχει διαστάσεις 50Χ30μ και είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό σκελετό και τσιμεντομπλόκς. 

Ανταποκρίθηκαν 5 οχήματα από Σταθμούς Λακατάμιας ,Ακροπόλεως ΄΄Λοχία Σπύρου Τταντή΄΄ και Αγροτικού Περιστερόνας.

 Με την άφιξη μας το εργοστάσιο καιγόταν ολοσχερώς. Για την κατάσβεση του χρησιμοποιήθηκαν αναπνευστικές συσκευές και 4 αυλοί πέραν των 6μμ. Κάηκε επίσης και εξοπλισμός ο οποίος βρισκόταν εντός της περίφραξης του εργοστασίου καθώς επίσης , 1 όχημα και 1 σκύλος. 

Οι προσπάθειες από τους πυροσβέστες για περιορισμό της πυρκαγιάς και μη επέκταση της σε διπλανό εργοστάσιο κατασκευής αλουμινίων ήταν έντονες. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.08. Στην πυρκαγιά παραμένουν οχήματα σε επιφυλακή. 

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE