Έσκασε τηλεοπτική «βόμβα»! Αυτή είναι η πρώτη Κυπριακή σειρά που ολοκληρώνεται πρόωρα

Έσκασε τηλεοπτική «βόμβα»! Αυτή είναι η πρώτη Κυπριακή σειρά που ολοκληρώνεται πρόωρα

Πολλές είναι οι σειρές στην Κυπριακή τηλεόραση που ξεκίνησαν με φιλοδοξίες να κατακτήσουν το τηλεοπτικό κοινό. Άλλες τα κατάφεραν, άλλες βρίσκονται στην προσπάθεια και άλλες απλά δεν μπορούν να ξεχωρίσουν με αποτέλεσμα να αποφασιστεί το πρόωρο τέλος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η σειρά του Sigma (σε συμπαραγωγή με το ΣΚΑΙ) «Προδοσίες» αποφασίστηκε να ρίξει αυλαία πρόωρα καθώς τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης της, δεν αφήνουν περιθώρια για να συνεχιστεί.

Όπως αναφέρει έγκυρη πηγή στο ThemaOnline έχει αποφασιστεί όπως η σειρά ολοκληρωθεί στα 80 επεισόδια (τα οποία αρχικά είχαν συμφωνηθεί) και δεν δόθηκε το «πράσινο φως» για καινούργια με αποτέλεσμα τις επόμενες δυο βδομάδες να γίνουν και τα τελευταία γυρίσματα.

Η απόφαση έχει ήδη γνωστοποιηθεί στους ηθοποιούς, που δυστυχώς θα μείνουν «ξεκρέμαστοι» μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν. Πληροφορούμαστε όμως ότι ο σταθμός έχει ήδη προσεγγίσει κάποιους από αυτούς ώστε να τους αξιοποιήσει σε άλλες παραγωγές του.

Image result for προδοσιες sigma

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE