Συνέλαβαν νεαρή Λευκωσιάτισσα για την επίθεση σε Λεμεσιανή με μαχαίρια

Συνέλαβαν νεαρή Λευκωσιάτισσα για την επίθεση σε Λεμεσιανή με μαχαίρια

Στη σύλληψη νεαρής Λευκωσιάτισσας προχώρησε η Αστυνομία αναφορικά με την υπόθεση εισβολής σε οικία Λεμεσιανής την οποία απείλησαν με μαχαίρι.

Η παραπονούμενη αντέδρασε και κατάφερε να τραυματίσει (με μαχαίρι) στο πρόσωπο τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια μαζί με το δεύτερο πρόσωπο τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τη Αστυνομία εναντίον της 29χρονης εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε 31χρονη, από δύο κουκουλοφόρους, στο σπίτι της, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου 2016.

Η 29χρονη τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μπούκαραν» στο σπίτι της δύο κουκουλοφόροι, «I will kill you» της είπαν με το μαχαίρι στον λαιμό - Τελικά «τράβηξε» μαχαίρι και αυτή

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE