ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνολικά τέσσερις ενστάσεις απορρίφθηκαν για τις υποψηφιότητες των Δημάρχων Λεμεσού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνολικά τέσσερις ενστάσεις απορρίφθηκαν για τις υποψηφιότητες των Δημάρχων Λεμεσού

Μετά την απόρριψη των δυο ενστάσεων του υποψήφιου Δημάρχου Λεμεσού Χάρη Αριστείδου, για τις υποψηφιότητες Ανδρέα Χρίστου και Νίκου Νικολαϊδη, απορρίφθηκαν και δυο ακόμη ενστάσεις που υποβλήθηκαν την Παρασκευή (18/11) από πολίτες και που αφορούσαν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Χρίστου.

Όπως δήλωσε στο  ΚΥΠΕ ο Έπαρχος Λεμεσού, Έφορος Εκλογής της  Εκλογικής Περιφέρειας Λεμεσού, Κυριάκος Τσολάκης, η πρώτη ένσταση απορρίφθηκε άμεσα καθώς υποβλήθηκε από ψηφοφόρο άλλου Δήμου της Μείζονος Λεμεσού, ενώ η δεύτερη ένσταση, αφού εξετάστηκε, διαπιστώθηκε πως δεν εμπίπτει στις πρόνοιες της σχετικής Νομοθεσίας.

Πέραν αυτών δεν υποβλήθηκαν οποιεσδήποτε άλλες ενστάσεις μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι, όπου έληγε η προθεσμία για υποβολή ενστάσεων για τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν χθες.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE