ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέφτει άγριο ξύλο και στα Δημοτικά πλέον! - Στο Νοσοκομείο για εγχείριση 6χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέφτει άγριο ξύλο και στα Δημοτικά πλέον! - Στο Νοσοκομείο για εγχείριση 6χρονος

Ακόμα ένα περιστατικό βίας έρχεται να ταρακουνήσει τα νερά στο Υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα "Φιλελεύθερος" την Παρασκευή 18/11, ένα εξάχρονο και ένα επτάχρονο παιδί πιάστηκαν στα χέρια σε δημοτικό σχολείο της Λεμεσού. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο μεγαλύτερος μαθητής επιτέθηκε στον εξάχρονο, καθώς πίστευε ότι έσπρωξε κάποιο φίλο του, αποτέλεσμα όλου αυτού ο μικρός μαθητής να χτυπήσει με τα μούτρα στο έδαφος και να χρειαστεί εγχείρηση, αφού παρουσίαζε κάταγμα στην μύτη. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του εφτάχρονου μαθητή δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα σε άλλο μαθητή. 

Το εν λόγω περιστατικό βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας από τους ίδιους τους  γονείς, οι οποίοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι.

Τέλος όπως ανέφερε στην εφημερίδα Φιλελεύθερος ο επαρχιακός επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης, Μάριος Στυλιανίδης το σχολείο λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αντιμετωπίσει το περιστατικό αλλά και να προλάβει κάποιο μελλοντικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: «Έπεσε η αυλαία» της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες - «Θα κάνω ότι μπορώ για να στηρίξω τους Εκ και τους Τκ»

VIDEO: «Έπεσε η αυλαία» της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες - «Θα κάνω ότι μπορώ για να στηρίξω τους Εκ και τους Τκ»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης του επικεφαλής του ΟΗΕ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE