Προσοχή: Δυο μοτοσικλέτες κλάπηκαν μέσα σε λίγες ώρες στη Λεμεσό – Ίσως να πρόκειται για σπείρα

Προσοχή: Δυο μοτοσικλέτες κλάπηκαν μέσα σε λίγες ώρες στη Λεμεσό – Ίσως να πρόκειται για σπείρα

Δυο διαφορετικά περιστατικά που ίσως να συνδέονται έλαβαν χώρα το βράδυ της Τρίτης 22/11 στη Λεμεσό. Κλάπηκαν δυο μοτοσικλέτες από άγνωστούς, της ίδιας μάρκας, του ίδιου χρώματος και του ίδιου κυβισμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 26χρονη ότι, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 23/11 άγνωστοι έκλεψαν τη μοτοσικλέτα της με αριθμούς εγγραφής ΜΕΜ 248, μάρκας SYM, κυβισμού 125cc, χρώματος άσπρου, αξίας €1,000 περίπου, η οποία βρισκόταν σταθμευμένη έξω από εστιατόριο στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό.

 Επίσης, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Λεμεσού ότι, κατά τις βραδινές ώρες (22/11) χθες άγνωστοι έκλεψαν τη μοτοσικλέτα του με αριθμούς εγγραφής LBQ 978, μάρκας SYM, κυβισμού 129cc, χρώματος άσπρου, αξίας €1,700 περίπου, η οποία βρισκόταν σταθμευμένη έξω από κατάστημα παρασκευής φαγητού (γυράδικο) στην οδό Γεωργίου Α΄ στη Γερμασόγεια.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE