Πήραν φωτιά τα φλας των παπαράτσι! Πώς αντέδρασε ο Γιώρκας όταν συναντήθηκε με τον πρώην της Ράπτη;

Πήραν φωτιά τα φλας των παπαράτσι! Πώς αντέδρασε ο Γιώρκας όταν συναντήθηκε με τον πρώην της Ράπτη;

H στιγμή κορυφώθηκε από αμηχανία...

Η Ελενα Ράπτη πριν γνωρίσει τον Κύπριο τραγουδιστή είχε δεσμό με τον Γιάννη Μαρακάκη. Η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο γοητευτικός δικηγόρος, οι οποίοι υπήρξαν στο παρελθόν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας, συνοδεύονταν φυσικά από τους νυν αγαπημένους τους στο fashion show των MI-RO στο κτίριο του παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Στο πλευρό της η Έλενα Ράπτη είχε τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα και ο Μαρακάκης την σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου, με την οποία αντάλλαξαν γαμήλιους όρκους μόλις πριν ένα μήνα. 

Σύμφωνα με την Espresso κατά την συνάντηση των δύο ζευγαριών επικράτησε, όπως ήταν επόμενο, αμηχανία. Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη συνάντηση της Ελενας με τον Γιάννη μετά το τέλος της σχέσης τους.

Οι δυο τους, εξάλλου, έχουν κοινό κύκλο γνωριμιών και έχει τύχει να συναντηθούν σε events κι άλλες φορές στο παρελθόν. Το... πρωτότυπο στοιχείο της εν λόγω συνάντησης ήταν ότι συνοδεύονταν και οι δύο από τους νυν αγαπημένους τους. Ετσι, τράβηξαν και το ενδιαφέρον των παπαράτσι. Παρά την αμηχανία τους, πάντως, υπήρξαν ιδιαίτερα διακριτικοί, όπως συμβαίνει κάθε φορά που βρίσκονται τυχαία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE