Καταζητείται ένα πρόσωπο για την απόπειρα φόνου στις Βρυσούλλες - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 61χρονος
Η Αστυνομία καταζητεί ένα πρόσωπο σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου 61χρονου, που σημειώθηκε χθες στο χωριό Βρυσούλλες, της επαρχίας Αμμοχώστου.
Ο ίδιος ο Ντόρσεϊ ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter, το οποίο ανήρτησε αφού αποκαταστάθηκε ο λογαριασμός του, ότι επρόκειτο για ένα «εσωτερικό λάθος», χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις. «Μόλις εγκατέστησα το Twitter μου… πάλι από την αρχή (το κλείσιμο του λογαριασμού ήταν ένα εσωτερικό λάθος)», έγραψε.
Το συμβάν αυτό έρχεται σε μια περίοδο που ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης αντιμετωπίζει δυσκολίες. Δέκα χρόνια μετά τη δημιουργία του δεν έχει βρει τρόπο να επεκτείνει τους χρήστες του ούτε να ακολουθήσει ένα βιώσιμο οικονομικό μοντέλο. Η επαναφορά του Ντόρσεϊ στη θέση του επικεφαλής πέρυσι δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βοηθήσει στην ανάκαμψη των οικονομικών της εταιρείας και εδώ και αρκετούς μήνες ο ιστότοπος βλέπει πολλά στελέχη του να αποχωρούν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις