Αθωώθηκε για την κατηγορία της φοροδιαφυγής ο τραγουδιστής Μ. Χατζηγιάννης

Αθωώθηκε για την κατηγορία της φοροδιαφυγής ο τραγουδιστής Μ. Χατζηγιάννης

Αθώος κρίθηκε για την κατηγορία της φοροδιαφυγής από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Μ. Χατζηγιάννης κατηγορούνταν ότι μετέφερε 5,3 εκατομμύρια ευρώ σε εμβάσματα στην Κύπρο μεταξύ 2010 – 2011. Υπέρ της αθώωσής του είχε ταχθεί και ο Εισαγγελέας της έδρας.

Προ λίγου καιρού, το Διοικητικό Εφετείο είχε ακυρώσει το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον τραγουδιστή. Το δημόσιο έχει προσφύγει κατά της ετυμηγορίας του Διοικητικού εφετείου ζητώντας την αναίρεσή της.

Η υπεράσπιση του Μ. Χατζηγιάννη επέμεινε ότι το ποσό που μεταφέρθηκε στην Κύπρο ήταν και φορολογημένο και νόμιμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE