Προς κατάρρευση η επιχείρηση-σκούπα της Αστυνομίας στην Πύλα

Προς κατάρρευση η επιχείρηση-σκούπα της Αστυνομίας στην Πύλα

Φαίνεται πως καταρρέει η πολύκροτη επιχείρηση-σκούπα της Αστυνομίας στην Πύλα.

Αυτό καταδεικνύει απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου που λήφθηκε την Δευτέρα (27/11) εν σχέσει με την νομιμότητα του Εντάλματος Έρευνας που εκδόθηκε την 01/11/2016 από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για την μαζική κοινή επιχείρηση μεταξύ της κυπριακής Αστυνομίας και της «Αστυνομίας του ψευδοκράτους» σε μεγάλο αριθμό υποστατικών στην Πύλα. 

Πιο συγκεκριμένα, σε μια καθοριστική απόφαση ημερομηνίας 28/11/2016 το Δικαστήριο έδωσε άδεια στον Αιτητή για καταχώρηση Προνομιακού Εντάλματος Certiorari για ακύρωση του εν λόγω εντάλματος έρευνας το οποίο εκτελέστηκε στις 02/11/2016, αφού ικανοποιήθηκε ότι συνέτρεχαν ουσιώδεις λόγοι που καταδεικνύουν, εκ πρώτης όψεως, ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα προς ακύρωση του εντάλματος ως παράνομο. 

Τον Αιτητή αντιπροσωπεύουν τα δικηγορικά γραφεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΕΠΕ δια των δικηγόρων Αντώνη Δημητρίου και Χαράς Αλεξάνδρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE