Συλλήψεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Συλλήψεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Δύο Ιρανοί συνελήφθησαν για κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία

Δύο Ιρανοί, άνδρας και γυναίκα, συνελήφθησαν την Δευτέρα 28/11 από την Αστυνομία ως ύποπτοι για τα αδικήματα της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Δευτέρας 28/11 παρουσιάστηκαν στο τμήμα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας για διαβατηριακό έλεγχο δύο αλλοδαποί από το Ιράν, άνδρας και γυναίκα ηλικίας 31 χρόνων με σκοπό να ταξιδέψουν για Βιέννη.

Από έλεγχο που διενήργησε η Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι και οι δύο έφτασαν στην Κύπρο 21 Νοεμβρίου 2016 από την Τουρκία στα κατεχόμενα και μέσα στα διαβατήρια τους δεν υπήρχε άδεια εισόδου αλλά άδεια διαμονής της Γερμανίας με ημερομηνία λήξης την 9/10/2018.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν μέσω του γραφείου της Ιντερπόλ διαπιστώθηκε ότι και οι δύο άδειες διαμονής έχουν καταγγελθεί στις γερμανικές αρχές ως κλοπιμαίες κενές (χωρίς στοιχεία).

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας  και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Την υπόθεση εξετάζει το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE