Ο Κύπριος επώνυμος γιορτάζει! Η τροχαία του έβγαλε εξώδικο και το αυτοκίνητό του έμεινε στο δρόμο!

Ο Κύπριος επώνυμος γιορτάζει! Η τροχαία του έβγαλε εξώδικο και το αυτοκίνητό του έμεινε στο δρόμο!

Δεν άρχισε καλά η μέρα της ονομαστικής εορτής του λατρεμένου μας φίλου...

Ο Νικόλας Ιωαννίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις αναποδιές της μέρας της ονομαστικής του εορτής, 6/12, αφού το αυτοκίνητό του χάλασε, με αποτέλεσμα να τον αφήσει μέσα στην μέση του δρόμου. 

Δεν του έφτανε όλο αυτό του στυλίστα και πανελίστα της εκπομπής «Όλα Για Σένα», η τροχαία του επέβαλε και ένα «εορταστικό μπονάμα» — ένα ωραιότατο προστιματάκι, έτσι για να έχει να θυμάται την συγκεκριμένη μέρα.

Εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσει και να χαίρεται το όμορφο του όνομα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.