ΤΕΡΣΕΦΑΝΟΥ: Μέλος κοινοτικού συμβουλίου καπηλευόταν την θέση του και εκμεταλλευόταν χαλίτικη γη

ΤΕΡΣΕΦΑΝΟΥ: Μέλος κοινοτικού συμβουλίου καπηλευόταν την θέση του και εκμεταλλευόταν χαλίτικη γη

Απερχόμενο μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου στην Τερσεφάνου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, καπηλευόταν την θέση του και εκμεταλλευόταν χαλίτικη γη.

Πρόκειται για τον κ. Ιάκωβο Ιακώβου, ο οποίος έχει αναγείρει υποστατικό σε γη που ανήκει στο κράτος, χωρίς καμία απολύτως άδεια και παρά τις επανειλημμένες συστάσεις που του είχαν γίνει από συναδέλφους του.

Ο ίδιος πέραν του υποστατικού που εγκατέστησε στον εν λόγω χώρο φέρεται σύμφωνα με την καταγγελία, να φύτευε ελιές καθώς επίσης και άλλα καρποφόρα δέντρα.

Η υπόθεση αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως την Κύπρο υπάρχουν πολίτες δυο ταχυτήτων και δυο κατηγοριών.

Οι «έξυπνοι» παρανομούντες που κατέχουν θέσεις εξουσίας και όλοι οι υπόλοιποι…

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.