Αγνωστοι έκλεψαν 16 λαγούς από το εκτροφείο θηραμάτων στο Σταυροβούνι

Αγνωστοι έκλεψαν 16 λαγούς από το εκτροφείο θηραμάτων στο Σταυροβούνι

Άγνωστοι έκλεψαν 16 λαγούς που βρίσκονταν μέσα στα κλουβιά τους στο εκτροφείο θηραμάτων στο Σταυροβούνι της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις οκτώ το πρωί  της Τρίτης 6/12 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου από τον υπεύθυνο του εκτροφείου θηραμάτων Σταυροβουνίου, ότι από τις 2 χθες το μεσημέρι μέχρι τις 8 σήμερα το πρωί άγνωστοι έκλεψαν από το εκτροφείο 16 λαγούς.
 
Οι άγνωστοι απέκτησαν πρόσβαση στο εκτροφείο, αφού έκοψαν ένα περίπου τετραγωνικό μέτρο της μεταλλικής (ττέλινης) περίφραξης, έσπασαν την μεταλλική πόρτα των 16 από τα  29 συνολικά ξύλινα κλουβιά που υπάρχουν στο χώρο και έκλεψαν τους λαγούς.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.