Αγνωστοι έκλεψαν 16 λαγούς από το εκτροφείο θηραμάτων στο Σταυροβούνι

Αγνωστοι έκλεψαν 16 λαγούς από το εκτροφείο θηραμάτων στο Σταυροβούνι

Άγνωστοι έκλεψαν 16 λαγούς που βρίσκονταν μέσα στα κλουβιά τους στο εκτροφείο θηραμάτων στο Σταυροβούνι της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις οκτώ το πρωί  της Τρίτης 6/12 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου από τον υπεύθυνο του εκτροφείου θηραμάτων Σταυροβουνίου, ότι από τις 2 χθες το μεσημέρι μέχρι τις 8 σήμερα το πρωί άγνωστοι έκλεψαν από το εκτροφείο 16 λαγούς.
 
Οι άγνωστοι απέκτησαν πρόσβαση στο εκτροφείο, αφού έκοψαν ένα περίπου τετραγωνικό μέτρο της μεταλλικής (ττέλινης) περίφραξης, έσπασαν την μεταλλική πόρτα των 16 από τα  29 συνολικά ξύλινα κλουβιά που υπάρχουν στο χώρο και έκλεψαν τους λαγούς.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE