Νίκησε τον τραπεζίτη στο DEAL η κούκλα Μαριάννα από τη Λεμεσό! Δείτε πόσα πούλησε το κουτί της

Νίκησε τον τραπεζίτη στο DEAL η κούκλα Μαριάννα από τη Λεμεσό! Δείτε πόσα πούλησε το κουτί της

Έκανε το deal την κατάλληλη στιγμή και κατάφερε να κερδίσει ένα σημαντικό ποσό στο τηλεπαιχνίδι η 22χρονη καλλονή από τη Λεμεσό.

Η όμορφη Μαριάννα κληρώθηκε να παίξει το απόγευμα της Τετάρτης 7/12 και η πορεία της ήταν εξαιρετική. Κατάφερε μέχρι τα τέλη του παιχνιδιού να κρατήσει στο παιχνίδι το μεγάλο ποσό των 60.000 ευρώ ενώ στο κουτί της η ίδια  είχε μόλις το 1 ευρώ!

Ο τραπεζίτης της πρότεινε 5.500 ευρώ με την 22χρονη φοιτήτρια που σπουδάσει στην Πάτρα να αποδέχεται την προσφορά του και αποδείχτηκε ότι πολύ καλά έκανε.

Δείτε στο βίντεο την χαρά της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE