Ξανασμίγουν Ευρυπίδου-Σοφοκλέους και θα το γλεντήσουν!

Ξανασμίγουν Ευρυπίδου-Σοφοκλέους και θα το γλεντήσουν!

Ξεκίνησαν μαζί την τηλεοπτική χρονιά παρουσιάζοντας την πρωινή εκπομπή του Mega «Ξυπνήσατε;». Βέβαια από τότε πολλά άλλαξαν, ακόμα και το όνομα του σταθμού, με αποτέλεσμα η Κωνσταντίνα να πάει στο απογευματινό «Όλα για Σένα» και τον Μιχάλη να παραμένει στο πρωινό με παρτενέρ την Αλεξία Αναστασίου.

Ωστόσο ο σχεδιασμός του σταθμού θα τους φέρει ξανά μαζί και οι δυο τους αναμένεται να το γιορτάσουν δεόντως. Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή Κωνσταντίνα Ευρυπίδου και Μιχάλης Σοφοκλέους θα βάλουν τα γιορτινά τους και μαζί θα μας παρουσιάσουν το πρωτοχρονιάτικο σόου του MegaOne.

Kαλεσμένοι όπως πάντα, πρόσωπα του σταθμού, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι του MegaOne, με γερές δόσεις από «Fakate Τους» ενώ το μουσικό κομμάτι της βραδιάς θα αναλάβει ο STAN και η ορχήστρα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE