Ξανασμίγουν Ευρυπίδου-Σοφοκλέους και θα το γλεντήσουν!

Ξανασμίγουν Ευρυπίδου-Σοφοκλέους και θα το γλεντήσουν!

Ξεκίνησαν μαζί την τηλεοπτική χρονιά παρουσιάζοντας την πρωινή εκπομπή του Mega «Ξυπνήσατε;». Βέβαια από τότε πολλά άλλαξαν, ακόμα και το όνομα του σταθμού, με αποτέλεσμα η Κωνσταντίνα να πάει στο απογευματινό «Όλα για Σένα» και τον Μιχάλη να παραμένει στο πρωινό με παρτενέρ την Αλεξία Αναστασίου.

Ωστόσο ο σχεδιασμός του σταθμού θα τους φέρει ξανά μαζί και οι δυο τους αναμένεται να το γιορτάσουν δεόντως. Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή Κωνσταντίνα Ευρυπίδου και Μιχάλης Σοφοκλέους θα βάλουν τα γιορτινά τους και μαζί θα μας παρουσιάσουν το πρωτοχρονιάτικο σόου του MegaOne.

Kαλεσμένοι όπως πάντα, πρόσωπα του σταθμού, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι του MegaOne, με γερές δόσεις από «Fakate Τους» ενώ το μουσικό κομμάτι της βραδιάς θα αναλάβει ο STAN και η ορχήστρα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE