Κορίτσια «καμικάζι» 7 και 8 ετών σκόρπισαν το θάνατο στη Νιγηρία

Κορίτσια «καμικάζι» 7 και 8 ετών σκόρπισαν το θάνατο στη Νιγηρία

Εννέα νεκροί και 17 τραυματίες ο μέχρι στιγμής απολογισμός.

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Νιγηρία από κορίτσια «καμικάζι» ηλικίας μόλις 7 και 8 ετών «καμικάζι» στη Νιγηρία, στο δεύτερο τρομοκρατικό χτύπημα μέσα σε διάστημα λίγων ωρών στη χώρα της Αφρικής.

Η επίθεση σημειώθηκε σε κεντρική αγορά της πόλης Μαιντουγκούρι. Εκτός των εννέα νεκρών, άλλοι 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ορισμένοι εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τα δύο μικρά κορίτσια ήταν μέλη της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, η οποία δρα στην περιοχή τα τελευταία 7 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιερά Σύνοδος: Αποφάσισε παύση του Μητροπολίτη Τυχικού

Ιερά Σύνοδος: Αποφάσισε παύση του Μητροπολίτη Τυχικού

Την έκπτωση του Μητροπολίτη Πάφου Τυχικού αποφάσισε η έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου, η οποία εξέτασε τις καταγγελίες που είχαν τεθεί ενώπιόν της σχετικά με τη συμπεριφορά του Τυχικού.

BEST OF TOTHEMAONLINE