ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Θα μας «πνίξουν» οι βροχές αυτή την εβδομάδα ! Αναλυτικά η πρόβλεψη

ΚΑΙΡΟΣ: Θα μας «πνίξουν» οι βροχές αυτή την εβδομάδα ! Αναλυτικά η πρόβλεψη

Σχεδόν καθημερινά αναμένονται βροχές αυτή την εβδομάδα, αναφέρει η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Το βράδυ της Δευτέρας (12/12) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα,  μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 12  στα παράλια και στους 4  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τρίτη (13/12) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.  Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να χιονίσει.  Το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές,  κυρίως στα δυτικά,  τα βόρεια και τα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί,  μέτριοι 4  μποφόρ αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα,  ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5  με 6  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες. Στα ορεινά και ημιορεινά θα χιονίσει.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί,  μέτριοι 4  και παροδικά στα προσήνεμα,  ισχυροί 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι κυματώδης.
 
Την Τετάρτη (14/12) αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στα ορεινά και ημιορεινά αναμένεται να χιονίσει.  Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν σημαντικά.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.
 
Την Πέμπτη (15/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
 
Την Παρασκευή (16/12) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ενώ στα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονται



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top