Αναστασιάδης και Ακιντζί ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Αναστασιάδης και Ακιντζί ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Επαναρχίζουν την Τρίτη (13/12) οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ηγετών μετά τις συνομιλίες στο Μοντ Πελεράν.

Την Τρίτη (13/12) στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση των διαπραγματευτών των δυο πλευρών Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί για προετοιμασία της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα της ίδιας μέρας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των ηγετών μετά το δείπνο της 1ης Δεκεμβρίου, κατά το οποίο αποφασίστηκε η επανέναρξη των συνομιλιών μετά τις συνομιλίες στο Μοντ Πελεράν με εντατικοποιημένη μορφή επί όλων των κεφαλαίων, με διασταυρούμενη διαπραγμάτευση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE