Έβαλε κάμερα κάτω απ' το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έμεινε με το στόμα ανοιχτό με αυτό που αντίκρισε

Έβαλε κάμερα κάτω απ' το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έμεινε με το στόμα ανοιχτό με αυτό που αντίκρισε

Την κακοποίηση του παιδιού που φρόντιζε κατέγραψε μία μικροσκοπική κάμερα κάτω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Γαλλία.

Ο πατέρας ενός 2χρονου κοριτσιού στην Τουλούζη έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε πως η νταντά τραβούσε τα μαλλιά της κόρης της και της έβαζε το κουτάλι με το ζόρι στο στόμα της.

Όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, η εξέταση του γιατρού αποκάλυψε μώλωπες στο πρόσωπο του κοριτσιού.

Η 49χρονη νταντά συνελήφθη ενώ η αστυνομία δήλωσε πως γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Ο δικηγόρος της είπε πως η ζωή της ήταν πολύ χάλια τον τελευταίο καιρό και πως οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε ήταν τεράστιες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.