Έβαλε κάμερα κάτω απ' το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έμεινε με το στόμα ανοιχτό με αυτό που αντίκρισε

Έβαλε κάμερα κάτω απ' το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έμεινε με το στόμα ανοιχτό με αυτό που αντίκρισε

Την κακοποίηση του παιδιού που φρόντιζε κατέγραψε μία μικροσκοπική κάμερα κάτω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Γαλλία.

Ο πατέρας ενός 2χρονου κοριτσιού στην Τουλούζη έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε πως η νταντά τραβούσε τα μαλλιά της κόρης της και της έβαζε το κουτάλι με το ζόρι στο στόμα της.

Όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, η εξέταση του γιατρού αποκάλυψε μώλωπες στο πρόσωπο του κοριτσιού.

Η 49χρονη νταντά συνελήφθη ενώ η αστυνομία δήλωσε πως γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Ο δικηγόρος της είπε πως η ζωή της ήταν πολύ χάλια τον τελευταίο καιρό και πως οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε ήταν τεράστιες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE