Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις
Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα.

Ο Κωνσταντίνου αν και αρνείτο να δηλώσει οτιδήποτε, ενώ είπε στους ανακριτές πως την ώρα που συγκρούστηκε το αυτοκίνητο του Βαλεντίνου Κωνσταντίνου με τη μοτοσυκλέτα του «Αμερικάνου», είχε πάει για αναψυκτικό σε παρακείμενο περίπτερο, φέρεται σύμφωνα με μαρτυρία να είδε τα πάντα.
Η Αστυνομία έχει λόγους να το πιστεύει αυτό, λόγω και της πιο πάνω μαρτυρίας που τον θέλει να βίωσε τις στιγμές που οδήγησαν στον θάνατο του 40χρονου.
Οι ανακριτές που εξετάζουν την υπόθεση φέρονται να πιστεύουν ότι ο Κωνσταντίνου που απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών, ήταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγούσε ο Βαλεντίνος Στυλιανού και το οποίο συγκρούστηκε με την μοτοσυκλέτα του Αμερικάνου.
Πιστεύουν πως αν μιλήσει θα ρίξει φως στην υπόθεση.
Διαβάστε επίσης
Φονικό Λεμεσού: Δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές ο 25χρονος Σ. Κωνσταντίνου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




